Mabo AGV’s maken deel uit van de Factories of the Future

winners of factory of the future

Altachem, VCST Industrial Products, Sanofi, Total Energies, Vandemoortele, Pomuni Frozen, Barry Callebout, Audi Brussels & Daikin hebben de titel van ‘Factory of the Future’ gewonnen. Deze prijs bekroont degenen die investeren in geavanceerde en toekomstgerichte productiefaciliteiten.

Fabrieken van de toekomst zijn bedrijven die volledig inzetten op digitalisering, talentontwikkeling, slimme processen, duurzame producten en productie van wereldklasse. Ze gaan doordacht om met energie en materialen en stimuleren de betrokkenheid, creativiteit en autonomie van werknemers. De winnaars krijgen de titel voor een periode van drie jaar. Daarna moet een nieuwe audit uitwijzen of de titel kan worden verlengd.

Drie van de negen winnaars hebben Mabo-voertuigen in hun faciliteiten. Het ontwerp van onze voertuigen bevordert slimme processen en digitalisering en draagt bij tot productie van wereldklasse. Wij geven om de groei-uitdagingen van onze klanten. Industry 4.0 maakt deel uit van de roadmap voor elk succesvol maakindustriebedrijf. Door partnerschappen op te bouwen op basis van vertrouwen en betrokkenheid, leveren wij projecten op met een first-time right mindset.

Altachem wins factory of the future

Altachem neemt met trots de prijs in ontvangst. Altachem heeft een Mabo ST.

Proficiat aan alle winnaars, moge u de Factory of the Future prijs met trots dragen en een voorbeeld zijn voor iedereen die in uw voetsporen wil treden. Als u geïnteresseerd bent in hoe Mabo E&A u kan helpen om de fabriek van de toekomst te worden, neem dan contact op met info@mabo-e-a.com en laten we erover praten!