agv palletmover

Service

Wat maakt onze service werkelijk uniek?

Goede service is een van onze kernwaarden. Bij Mabo E&A geloven we dat interne transport de bloedvaten van een bedrijf zijn. Deze moeten te allen tijden blijven doorbloeden anders komt het bedrijf tot een stilstand. Het is dus van cruciaal belang om er voor te zorgen dat onze AGV altijd tip top kunnen rondrijden zonder storingen. Dit doen we door regelmatige service aan te bieden.

Mabo E&A is voort gegroeid uit de Mabo Group waar men al 36 jaar excellente service levert. AGV systemen gaan een lange tijd mee, mede dankzij een goed onderhoud van de voertuigen. Hierdoor haalt u het maximum uit u investering.

Mabo Service – On time & Personal

Mabo E&A is een familiebedrijf dat steeds gaat voor open communicatie met zijn klanten. Ook onze service zien we als een deel van deze partnership en wordt steeds op maat gemaakt van de klant. De hele Mabo Group staat bekend om zijn snelle en persoonlijke service. Al onze techniekers zijn in-house, wat er voor zorgt dat we ervaren techniekers hebben die de technologie onder de knie hebben en de juist service kunnen leveren. Een Mabo technieker is dus ook steeds een bekend gezicht die ook als aanspreekpunt kan dienen.

 • Complete service vloot
  Om bij de klant ter plaatse reparaties en onderhoud uit te kunnen voeren beschikt Mabo over 15 volledig uitgeruste servicewagens.
 • Verschillende servicecentra
  Wij beschikken over verschillende servicecentra waaronder Lier, Vianen, Zulte, Izegem, Luxemburg en Enkhuizen!
 • Gespecialiseerde techniekers
  Onze techniekers zijn experten in hun vakgebied en krijgen regelmatig bijscholing.

Map Mabo E&A Vestigingen

Mabo Service Agreements

De Mabo Service Agreements zijn ontworpen om het juiste pakket voor jou aan te bieden. We onderscheiden drie niveau’s: Brons, Zilver & Goud. Aan de hand van een audit van het project geeft Mabo E&A een advies over welk service level gepast is voor jou.

 

*Remote toegang moet mogelijk zijn, 24/7 is optioneel

Service

Onderhoud verlengt de levensduur van uw toestel

Wanneer u op regelmatige tijdstippen onderhoud laat uitvoeren op uw toestel, bent u actief bezig met het verlengen van de levensduur ervan. Onderhoud uitvoeren is dus niet alleen een slimme zet, het is ook nog eens kostenbesparend!

 • Minder slijtage
  Het regelmatig vervangen van oliëen en vetten is van cruciaal belang. Bewegende onderdelen slijten 6 maal sneller indien dit niet gebeurt.
 • Veiliger
  Onze techniekers analyseren tijdens een onderhoudsbeurt het toestel op eventuele verborgen gebreken. Zo wordt u tijdig gewaarschuwd en kan u werkongevallen op voorhand vermijden.
 • Aangenamere rijervaring
  Een goed onderhouden AGV werkt vlotter, verbruikt minder en is globaal gezien aangenamer in gebruik.

 

Uit onze ervaring hebben wij geleerd dat de vele verbruiksonderdelen op een AGV een gemiddelde levensduur hebben. Als deze onderdelen na slijtage gebruikt blijven worden hebben deze een nadelige invloed op de werking van de AGV.
Om dit te voorkomen stellen we voor elk type machine een onderhoudsschema op.