RFT-Case

Over RF-Technologies

Bij Rf-Technologies ontwerpen ze innovatieve oplossingen om hun klanten doeltreffende producten voor passieve brandbeveiliging aan te bieden. Als toonaangevend fabrikant van brandwerende oplossingen is Rf-Technologies actief in een sector waar elk compromis ernstige gevolgen kan hebben.

RFT-Case

Uitdagingen voor pallettransport

 

 

Toen RF-Technologies in 2016 een gestage omzetstijging zag, besloten ze een SWOT-analyse te doen van hun processen en zagen ze dat ze achterliepen met de automatisering in hun productiefaciliteiten. Dus benaderden ze Mabo E&A om hun mogelijkheden met betrekking tot hun interne logistiek te bespreken.

Mabo E&A kon advies geven over welke AGV geschikt zou zijn voor hun benodigde operaties en welke andere mogelijkheden er waren met deze toepassing.

AGV Stacker

AGV ST als oplossing

De AGV ST werd geïmplementeerd om de interne logistiek te verzekeren. Overdag verplaatst de Mabo AGV ST pallets van de inpakzone naar een magazijn. De pallets worden op vloer- of rekniveaus geplaatst. Ook kan de arbeider op de eerste verdieping de AGV oproepen om een afgewerkte pallet op te halen en naar het magazijn te brengen.

Na de shift, keert de AGV zijn bewegingen om. Hi begint met het aanvullen van alle werkposten op de productievloer. Wanneer de arbeiders ’s morgens aankomen, zijn al hun werkposten klaar om te vertrekken.

De Mabo AGV ST creëert, dankzij zijn compact design, voor RF-Technologies de mogelijkheid om smalle gangen in hun magazijn te gebruiken. De Mabo AGV is uitgerust met technologie om de positie van de pallet te analyseren. Dit zorgt ervoor dat pallets die door operators zijn geplaatst zonder problemen kunnen worden verzameld. Het is verbazingwekkend om te zien hoe de medewerkers van RFT om en met de AGV werken. Zo kunnen ze het maximale uit hun investering halen en waarde toevoegen waar dat echt nodig is. Wilt u het in actie zien? Bekijk dan deze video!

AGV stacker