agv palletmover

Over ons

Waarom kiezen voor Mabo E&A?

We staan voor ons in-house proces, partnerships, service & passie voor automatisatie.

In-house proces

Al onze projecten worden volledig in-house behandeld. Van onze sales engineers die samen met u naar de juiste oplossing zoeken voor uw logistieke uitdaging naar de mechanische ingenieurs die de voertuigen designen om zo optimaal mogelijk te werken. Tot onze productiehal waar onze techniekers en programmeurs de voertuigen zelf bouwen en programmeren van A tot FAT. Daarna komen dedicated project engineers de AGV systemen installeren zodat u steeds een vast aanspreekpunt heeft en het project tot een goed einde gebracht kan worden.

Mabo E&A is trots om al deze kennis in huis te hebben. Dit laat ons vrij om flexibel te zijn naar toepassingen en snel innovatieve oplossingen te implementeren.

Waarom kiezen voor Mabo E&A?
Waarom kiezen voor Mabo E&A?

Partnership

Partnership in onze projecten staat centraal. We gaan steeds samen met de klant op zoek naar gepaste oplossingen. Met onze expertise en een blik op flexibiliteit naar de toekomst kunnen we advies geven en een gezamenlijk doel opstellen voor het project. Geen kracht is meer aardend en stabiliserend dan een partnerschap tussen Mabo & klant.

Op deze manier kunnen we ook naar de toekomst anticiperen op vlak van service en andere AGV noden.

Excellente service

Goede service is één van onze kernwaarden. Bij Mabo E&A geloven we dat wanneer een bedrijf besluit op te automatiseren, men ook honderd procent ook op dat systeem moet kunnen vertrouwen. Het is dus van cruciaal belang om er voor te zorgen dat onze AGV altijd tip top kunnen rondrijden zonder storingen. Dit doen we door stipt preventief onderhoud te bieden.

AGV systemen gaan een lange tijd mee, mede dankzij een goed onderhoud van de voertuigen. Hierdoor haalt u het maximum uit uw investering.

Waarom kiezen voor Mabo E&A?
Waarom kiezen voor Mabo E&A?

Passie voor automatisatie

Mabo E&A is onderdeel van de Mabo Group. De Mabo Group is gegroeid uit Mabo Lifting dat ondertussen al 36 jaar bestaat. Mabo Lifting staat in de BeNeLux bekend voor zijn space saving en efficiency improving solutions. Uit deze gedachtegang is Mabo E&A ontstaan. Om hun klanten nog dat extra stapje te geven in intralogistieke oplossingen.

Mabo E&A is een baken van continuïteit binnen de Mabo Group. Alle medewerkers vertrekken vanuit dezelfde doelstelling: samen met de klant een duurzame oplossing te bedenken voor hun intralogistieke uitdagingen.