Mabo CB AGV

AGV Types

Mabo Counterbalance AGV

Jouw werkpaard voor blockstacking & deepstacking

  • Maximum hefhoogte: 7 m
  • Ideaal voor blockstacking & deepstacking
  • Aanpasbaar naar jouw wensen
CB without load
cb without load2

Efficiëntie in evenwicht

Deze krachtpatser is perfect voor het efficiënt stapelen van pallets in magazijnen met beperkte ruimte. Of het nu gaat om blockstacking of deepstacking, de CB AGV zorgt voor een snelle en nauwkeurige handling van diverse ladingen. Met zijn geavanceerde technologieën en aanpasbare ontwerp is hij de ideale oplossing voor elk logistiek vraagstuk.

Blockstacking

Deze AGV is dé oplossing voor magazijnen waar zware lasten op elkaar gestapeld moeten worden. Dankzij geavanceerde sensoren en SLAM-navigatie is de Mabo CB in staat om met grote precisie en efficiëntie te werken, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Of het nu gaat om het opbouwen van pallettorens in een blokstapelconfiguratie of het legen van inkomende zones, de Mabo CB is de ideale partner voor al jouw blockstacking taken. Kies uit verschillende varianten, elk ontworpen om te voldoen aan jouw specifieke behoeften en magazijnomstandigheden.

cb with load1

Toepassingscase

De Mabo CB wordt vaak gebruikt in magazijnen met blockstacking. Denk aan brouwerijen die zware maar afgebakende ladingen hebben. De AGV is uitgerust met de nodige sensoren om de hoogte van de vorige ladingen te detecteren en deze met perfecte nauwkeurigheid op elkaar te stapelen. Met behulp van SLAM-navigatie kan de Mabo CB zichzelf moeiteloos lokaliseren en navigeren zonder het gebruik van reflectoren.

Mabo CB at a client

Klaar om uw logistieke processen te optimaliseren?

 Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe u kosten kunt besparen en efficiëntie kunt verhogen met geavanceerde automatiseringstechnologieën. Neem nu contact met ons op en laat ons samen de perfecte oplossing vinden voor uw bedrijf.

Ontdek ook onderstaande AGV's

Een agv oplossing voor elk scenario