Mabo Reachtruck AGV

AGV Types

Mabo Reachtruck AGV

Perfect voor middelzware palletverwerking op hoog niveau

  • Maximum hefhoogte: 10 m
  • Draaicirkel van 2,7 m
  • Aanpasbaar naar jouw wensen
Mabo Reachtruck AGV
21261 AGV Reach truck 6

Optimale navigatie in smalle gangen met de Mabo Reachtruck AGV

Wanneer het aankomt op het efficiënt gebruik maken van de beschikbare ruimte in magazijnen en distributiecentra, biedt de Mabo Reachtruck AGV de ideale oplossing. Met zijn slanke ontwerp en geavanceerde navigatietechnologie is deze AGV speciaal ontworpen om te opereren in smalle gangpaden met een maximale hefhoogte tot 10 meter.

Optimaliseer uw handling met de uitschuifbare mast van de Mabo Reachtruck AGV

Met de Mabo Reachtruck AGV bent u verzekerd van maximale veelzijdigheid, vooral dankzij de uitschuifbare mast. Deze innovatieve functie maakt het mogelijk om te manoeuvreren in zelfs de smalste gangpaden terwijl u toch toegang heeft tot hooggelegen opslaglocaties tot 10 meter hoogte. Of u nu werkt met variabele hoogtes, ongelijke oppervlakken of speciale opslagvereisten, de uitschuifbare mast van de Mabo Reachtruck AGV past zich moeiteloos aan aan uw omgeving.

21261 AGV Reach truck 12

Toepassingscase

De Mabo RT wordt vaak gebruikt in productiefaciliteiten en magazijnen met veel variabele pallets of ladingen. Deze AGV is zo gebouwd dat bijna elke lading kan worden verwerkt dankzij de flexibele toepassing van opties zoals vorkspreiders en uitschuifbare vorken. Denk aan een productiefaciliteit waar onderdelen van verschillende leveranciers worden geleverd die allemaal hun eigen drager hebben. Voor de Mabo RT is dat geen enkel probleem.

AGV reachtruck automatische heftruck agv

Klaar om uw logistieke processen te optimaliseren?

 Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe u kosten kunt besparen en efficiëntie kunt verhogen met geavanceerde automatiseringstechnologieën. Neem nu contact met ons op en laat ons samen de perfecte oplossing vinden voor uw bedrijf.

Ontdek ook onderstaande AGV's

Een agv oplossing voor elk scenario