Mabo Stacker AGV

AGV Types

Mabo Stacker AGV

Compacte AGV voor diverse toepassingen

  • Maximum hefcapaciteit: 1.500 kg
  • Maximum hefhoogte: 5.500 mm
  • Aanpasbaar naar jouw wensen
type AGV Stacker Triplex stapelen pallets
Mabo AGV Stacker Triplex hoog stapelen

Ideaal voor transport van open paletten

Ontdek de efficiëntie en veelzijdigheid van de Mabo AGV Stacker, een onmisbare aanwinst voor elke moderne werkomgeving. Deze geavanceerde stacker biedt een slimme oplossing voor het verplaatsen en stapelen van open paletten in magazijnen, distributiecentra en productiefaciliteiten.

Dé AGV voor smalle gangen

Navigeer moeiteloos door smalle gangen met onze AGV’s en optimaliseer jouw logistieke stromen. Verhoog de productiviteit en maximaliseer jouw ruimte.

Mabo Stacker AGV straddle hoog stapelen automatisch

Toepassingscase

De Mabo ST wordt vaak gebruikt om het transport tussen een productiefaciliteit en een magazijn te vergemakkelijken. De AGV is in staat om open pallets van de vloer op te pakken en ze op 5000 mm hoge posities in het magazijn te laten vallen – en dat alles met behoud van een zeer compacte draaicirkel en chassis. De AGV is uitgerust met alle benodigde veiligheidsapparatuur voor gebruik rondom mensen.

Bekijk hier de Mabo AGV Stacker bij RF-Technologies.

Klaar om uw logistieke processen te optimaliseren?

 Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe u kosten kunt besparen en efficiëntie kunt verhogen met geavanceerde automatiseringstechnologieën. Neem nu contact met ons op en laat ons samen de perfecte oplossing vinden voor uw bedrijf.

Ontdek ook onderstaande AGV's

Een agv oplossing voor elk scenario