Mabo Sideloader AGV

AGV Types

Mabo Sideloader AGV

De oplossing voor transport van lange en zware ladingen

  • Maximum hefhoogte: 10 m
  • Maximum hefcapaciteit: 15.000 kg
  • Aanpasbaar naar jouw wensen
Mabo Sideloader AGV
Mabo SL front

Veilig en efficiënt transport van zware & lange ladingen

De Mabo Sideloader AGV’s zijn de ideale oplossing voor het veilig en efficiënt verplaatsen van lange ladingen, zelfs in de meest beperkte ruimtes. Door hun unieke ontwerp kunnen ze de lading over de breedte oppikken en vervolgens over de lengte rijden, waardoor ze perfect zijn voor magazijnen met beperkte manoeuvreerruimte.

360-graden sturing voor maximale wendbaarheid

Met hun geavanceerde 360-graden sturing kunnen de Sideloader AGV’s soepel manoeuvreren in kleine gangen, waardoor ze aanzienlijk meer ruimte besparen dan traditionele transportmiddelen. Dit maakt het mogelijk om de beschikbare opslagruimte optimaal te benutten en meer goederen op te slaan zonder dat dit ten koste gaat van de toegankelijkheid.

Mabo SL side

Toepassingscase

De Mabo SL wordt vaak ingezet voor opslagoplossingen van lange en zware goederen, zoals buffermagazijnen waar AGV’s een kort station creëren tussen productie en verzending, of voor reguliere magazijnen. Met zijn 3DOF-besturing kan de AGV op elk moment in elke richting bewegen, wat ruimte bespaart in gangpaden en kruispunten. Hierdoor kan de Mabo SL zelfs door krappe ruimtes manoeuvreren, ongeacht de omvang van de AGV.

MABO SL case

Klaar om uw logistieke processen te optimaliseren?

 Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe u kosten kunt besparen en efficiëntie kunt verhogen met geavanceerde automatiseringstechnologieën. Neem nu contact met ons op en laat ons samen de perfecte oplossing vinden voor uw bedrijf.

Ontdek ook onderstaande AGV's

Een agv oplossing voor elk scenario