Mabo Transporter AGV

AGV Types

Mabo Transporter AGV

Flexibel transport van punt A naar punt B

  • Maximum hefcapaciteit: 10.000 kg
  • Handling van enkele of meerdere pallets
  • Aanpasbaar naar jouw wensen
Mabo Transporter AGV
transporter2

Volledig aan te passen aan jouw behoeften

Of het nu gaat om dozen, pallets of lange ladingen, onze transporters kunnen worden uitgerust met verschillende methoden om de lading op te nemen. Dit kan variëren van shuttles en conveyors tot kettingen en andere transportsystemen. Aanpasbaar van single pallet handling tot meerdere pallets. We werken nauw samen met onze klanten om de meest geschikte laadoptie te bepalen op basis van de aard van de lading en de vereisten van de stations.

Ideaal voor horizontaal transport

Of het nu gaat om kettingtransporteurs of enkele, dubbele of driedubbele laadcapaciteit, we hebben een oplossing op maat voor jouw specifieke eisen. Dankzij zijn flexibele rijgedrag, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en wendbare hanteringsmethoden is de Mabo Transporter AGV ideaal voor snelle, horizontale transporten van goederen.

transporter

Toepassingscase

De Mabo TP wordt vaak gebruikt voor horizontale transporten van productielijnen naar andere delen van de productielijn of naar een palletwikkelaar. Het flexibele rijgedrag, de veiligheidsfuncties en de geavanceerde handlingmethoden maken het de ideale AGV voor horizontaal transport van goederen in een hoog tempo. Lange afstanden of smalle positioneringen zijn nooit een probleem voor deze Mabo TP.

Transporter AGV

Klaar om uw logistieke processen te optimaliseren?

 Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe u kosten kunt besparen en efficiëntie kunt verhogen met geavanceerde automatiseringstechnologieën. Neem nu contact met ons op en laat ons samen de perfecte oplossing vinden voor uw bedrijf.

Ontdek ook onderstaande AGV's

Een agv oplossing voor elk scenario