Mabo VNA AGV

AGV Types

Mabo VNA AGV

De perfecte oplossing voor grote opslagmagazijnen

  • Maximum hefhoogte: 14 m
  • Gangbreedte vanaf 1,5 m
  • Aanpasbaar naar jouw wensen
Mabo VNA AGV
AGV Pallet mover VNA 3

Efficiënte ruimtebenutting met shuttle of vorken

Om de magazijncapaciteit optimaal te benutten, biedt de VNA zowel een shuttle-systeem als een oplossing met vorken. Met het shuttle-systeem kunnen pallets in de diepte worden gestapeld, waardoor meer producten kunnen worden opgeslagen in dezelfde ruimte en de efficiëntie van het magazijn aanzienlijk wordt verbeterd. Deze veelzijdigheid maakt de VNA ideaal voor zowel inbound als outbound processen, met een bufferzone voor tijdelijke opslag van pallets.

Blackbox oplossing

De Mabo VNA AGV wordt vaak gebruikt in een blackbox-oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een inbound-gebied waar pallets via een transportband in het magazijn worden gevoerd. Hier worden contourcontroles uitgevoerd om een veilige hantering van de pallet te waarborgen. Vervolgens wordt de pallet geïdentificeerd en wijst de Mabo WCS een palletpositie in het magazijn toe.

 

De Mabo VNA SH brengt de pallet naar die positie. De klant levert een lijst met alle benodigde pallets voor de productie, zodat de AGV kan beginnen met uitgaande processen. Buiten de operationele uren kan de AGV reshuffelen en de operaties voorbereiden voor de volgende dag.

AGV Pallet mover VNA 1

Toepassingscase

De Mabo VNA wordt vaak gebruikt in een blackbox-oplossing. Neem bijvoorbeeld een inslagzone waar pallets via een transportband het magazijn binnenkomen. Hier worden contourcontroles gedaan om een veilige handling van de pallet te garanderen. Daarna wordt de pallet geïdentificeerd en wijst het Mabo WCS een palletpositie in het magazijn aan. De Mabo VNA SH brengt de pallet naar die positie. De klant levert een lijst met alle pallets die nodig zijn voor de productie zodat de AGV kan beginnen met de outbound. Buiten het magazijn kan de AGV herschikken en de werkzaamheden voor de volgende dag voorbereiden.

vna agv mabo magazijnopslag compact hoog

Klaar om uw logistieke processen te optimaliseren?

 Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe u kosten kunt besparen en efficiëntie kunt verhogen met geavanceerde automatiseringstechnologieën. Neem nu contact met ons op en laat ons samen de perfecte oplossing vinden voor uw bedrijf.

Ontdek ook onderstaande AGV's

Een agv oplossing voor elk scenario